UMBRIEN

Umbrien – Italiens grønne perle
Det er altid svært at sige hvilket område i Italien er det skønneste, men Umbrien er altså noget helt specielt, den lokale mad, Monte Sibillini National Park, Assisi og de mange små Middelalderbyer langs via Flaminia, Romernes gamle hovedvej, der gik fra Rom til Adriaterhavet over Appenninerne.Fly til Rom, tag toget herfra til Assisi og nyd enten en 5 nætters eller en 8 nætters vandretur via Flaminia til enten Trevi eller Spoleto, gennem det smukke landskab med olivenlunde og vinmarker og hyggelige Middelalderbyer.
Er man mindst 4 personer, kan vi arrangere de dejligst vandreture på Monte Sibillini den fantastiske højslette omgivet af høje bjerge og dale og sletter fyldt med vilde blomster.

NATURSKØN VANDRETUR I MONTE SIBILLINI NATIONAL PARK

Monte Sibillini National Park ligger i regionerne Umbrien og Marche og er et helt unikt område med bjerge, gletcher søer, en blomstrende højslette, ulve og kongeørne. Højsletten bliver også kaldt lille Tibet og er en af Italiens skjulte juveler. Vi besøger også byerne de fine små byer Montemonaco, Castelluccio, Norcia og Preci.

Dagsvandringen er på ca. 16 km om dagen og er ikke strabadserende, turene kan vandres af alle, men man skal være vant til at vandre. Bedste tidspunkt er fra maj til begyndelsen af oktober, men i sær i slutningen af maj og juni måned er ideel, for da blomstrer højsletten.

UMBRIEN FOR DEN AKTIVE LIVSNYDER – KULTUR, VANDRING

På denne dejlige tur, vandrer man i roligt tempo gennem Umbriadalen og langs Flaminia fra Assisi og via de historiske middelalderlandsbyer Spello, Bevagna, Montefalco Trevi og til Spoleto. Alle middelalderbyerne er forskellige, fyrstepaladser, kirker, museer og velbevarede historiske centre. Olivenlunde og vinmarker, vinbarer og gode restauranter hvor man serverer de lækreste specialiteter lokale specialiteter. Assisi er det religiøse center i Umbrien, hvor Frans af Assisi blev født og senere dannede sine munkeorden.
Dagsvandringen er fra 12 – 17 km og dagen og er ikke strabadserende, turene kan vandres af alle, men man skal være vant til at vandre.

Bedste periode er fra april til oktober, det kan dog godt være varmt i juli og august.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.