UMBRIEN

I Umbrien kan vi tilbyde tre forskellige vandreture – en kulturvandring, en naturvandring og en pilgrimsvandring.
Tre helt forskellige vandreture som giver os mulighed for at opleve noget af det smukkeste og mest interessante Umbrien kan byde på.

På alle turene bliver bagagen naturligvis bragt fra hotel til hotel, så man blot skal nyde at vandre.
Turene kan vandres alene, som familie eller i en gruppe og kan naturligvis forlænges, hvis man ønsker det.

Bare ring og spørg!

FRANS AF ASSISI – PILGRIMSVANDRING

Siden middelalderen har der været tre berømte kristne pilgrimsruter: Til Jerusalem i ‘Det Hellige Land’, til Santiago de Compostela i Spanien og ‘Ways of Sct. Francis’ til Rom.
Ways of Sct. Francis’ eller ‘Via di Roma’, som den også kaldes, er en del af en europæisk kultursti, som begynder i Wien og slutter i Rom. Vi tager udgangspunkt i de tre etaper der går fra Assisi til Rom, her slutter turen ved Sct. Peterskirken, hvor man får sit pilgrimsbevis.
Mange steder passerer man seværdigheder, som er tæt forbundet med Frans af Assisis liv. Hvert år vandrer mange pilgrimme, fra hele verden, denne smukke rute, forbi helligdomme, gennem skove, olivenlunde og dale rig på kunst og historie.

UMBRIEN FOR DEN AKTIVE LIVSNYDER – KULTUR, VANDRING

På denne dejlige tur, skal vi et roligt tempo vandre fra Spoleto gennem Umbriadalen via de historiske middelalderlandsbyer Trevi, Montefalco, Bevagna og Spello for til sidst at nå frem til Assisi. Alle middelalderbyerne er forskellige, fyrstepaladser, kirker, museer og velbevarede historiske centre. Olivenlunde og vinmarker, vinbarer og gode restauranter hvor man serverer specialiteter fra Umbrien. Til sidst når vi frem til Assisi, det religiøse center i Umbrien, hvor Frans af Assisi blev født og senere dannede sine munkeorden.
Dagsvandringen er fra 12 – 17 km og dagen og er ikke strabadserende, turene kan vandres af alle, men man skal være vant til at vandre.
Bedste periode er fra april til oktober, det kan dog god være varm i juli og august.

NATURSKØN VANDRETUR I MONTE SIBILLINI NATIONAL PARK

Monte Sibillini National Park ligger i regionerne Umbrien og Marche og er et helt unikt område med bjerge, gletcher søer, en blomstrende højslette, ulve og kongeørne. Højsletten bliver også kaldt lille Tibet og er en af Italiens skjulte juveler. Vi besøger også byerne de fine små byer Montemonaco, Castelluccio, Norcia og Preci.

Dagsvandringen er på ca. 16 km om dagen og er ikke strabadserende, turene kan vandres af alle, men man skal være vant til at vandre. Bedste tidspunkt er fra maj til begyndelsen af oktober, men i sær i slutningen af maj og juni måned er ideel, for da blomstrer højsletten.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.