SKOTLAND

VANDRETURE I SKOTLAND – FANTASTISKE OPLEVELSER VENTER!

En rejse til Skotland byder på store oplevelser uanset om det blot er en forlænget weekend eller på en længere rundrejse. Her indbyder det storslåede grønne højland til en vandretur i Skotland –  ad smukke ruter langs dybe søer og floder, forbi gamle borgruiner og måske besøge et lokalt whiskydestilleri. Måltiderne indtages naturligvis på hyggelige pubs, hvor man møder de charmerende skotter til en god snak og et godt grin! Eller hvorfor ikke opleve det store Edinburgh Tattoo i august? Book sommerens Skotlandsrejse hos Trekking Bureauet – vi har vandreture over hele Skotland, og sørger for rutebeskrivelser, kort, togbilletter m.m

SKOTLAND – ARRAN

Isle of Arran ligger som en elegant pukkel, en erindring om Skotlands nordiske historie og en miniature af det udfordrende og smukke land, som drager med sin skønhed og gæstfrie folk. Arran har det hele, fra bløde melodiske kyststrækninger mod syd til stejle højlandsbjerge mod nord. Øens højeste bjerg Goatfell knejser over øen, med sine 874 m der rejser sig fra havet i en flot svungen bue og kalder en mod toppen, for derfra overskue hele øen. Vil man kombinere den aktive trekking oplevelse med et besøg på et af Skotlands mest innovative whisky-destillerier er denne ø et fantastisk valg.

TREK THE TROSSACHS

“Trek the Trossachs” er en smuk og varieret vandretur, som både giver en fornemmelse af det skotske sølandskab og et indtryk af, hvad det vil sige at vandre i højlandet. Turen er tilrettelagt således, at jeres bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne, og at I derfor kun skal tænke på dagrygsækken. Og vi har sørget for, at I bliver udstyret med detaljerede vandrekort over området. En forlænget weekend med to fulde vandredage – perfekt til at få hverdagen lidt på afstand!
Flot vandretur i Skotland.

VANDRING OG WHISKY

Dette er en af Trekking Bureauets særlige “slow travel” rejser, hvor offentlige busser og færger kombineret med vandring og cykelture er transportformen.
På denne rejse er man langt væk fra hverdagen, og kommer ud i den smukke og dramatiske skotske natur, hvor oplevelserne venter på de hyggelige og idylliske øer Arran og Islay. Vil man gerne kombinere vandring, naturoplevelser, historiske besøg og samtidig har en lille interesse for røgede whiskyer, så er dette den ultimative rejse!

EDINBURGH & ISLAY

Fra Edinburgh til Kennacraig via Glasgow – En smuk køretur ad halvøen Kintyre herefter færgen til Islay.