TREK THE TROSSACHS

”Trek the Trossachs” er en smuk og varieret vandretur, som både giver en fornemmelse af det skotske sølandskab og et indtryk af, hvad det vil sige at vandre i højlandet. Turen er tilrettelagt således, at jeres bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne, og at I derfor kun skal tænke på dagrygsækken. Og vi har sørget for, at I bliver udstyret med detaljerede vandrekort over området. En forlænget weekend med to fulde vandredage – perfekt til at få hverdagen lidt på afstand!

REJSEPLAN

Dag 1. Edinburgh/Glasgow – Stirling – Callander
Dag 2. Callandar – Kings House
Dag 3. Kings House – Killin
Dag 4. Killin – Stirling – Edinburgh/Glasgow

PRISEN INKLUDERER

  • 3 overnatninger med morgenmad
  • Bagagetransport mellem overnatningsstederne
  • Detaljerede vandrekort
  • Transfer fra Stirling til Callander
  • EU-rejsemoms
  • tog fra Edinburg til Glasgow og retur

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Fly
  • Bus mellem Callander og Stirling ved afrejsen
  • Evt. private transfers

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Edinburgh/Glasgow - Stirling - Callander

Ankomst til Edinburgh eller Glasgow, hvorfra man nemt kan tage toget til Stirling. I Stirling bliver I mødt af vores samarbejdspartner, som vil udlevere kortmateriale og briefe jer om selve turen i Skotland. I bliver kørt til Callander og resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning på dejlig B&B i Callander.

Dag 2 Callandar - Kings House

Efter en Full Scottish Breakfast starter vandreturen. Bagagen bliver hentet og kørt til Kings House, hvor dagens vandring slutter. Dagen byder på 18 km smuk vandring – ikke for krævende og meget afvekslende. Man følger et gammelt jernbanespor, og der er mulighed for at spise frokost undervejs. Men ellers kan der dagen forinden – og det er nok det bedste – bestilles en madpakke på jeres B&B. På Kings House skal man ikke snyde sig selv for at nyde en pint lokal øl eller et glas whisky i hotellets hyggelige bar/pub.

Dag 3 Kings House - Killin

I forlader Kings House, og kort efter begynder opstigningen gennem Glen Kendrum op forbi Creg MacRanaich. Rigtigt højland med masser af får og storslåede udsigter. Selve opstigningen gennem dalen til et lille pas er på 400 højdemeter, og turen er meget overkommelig. Dagens vandring er på små 20 km, og man når frem til Killin midt på eftermiddagen.
Killin er især berømt for sine smukke vandfald, og byen har et par gode restauranter og pubs, hvor man på bedste skotske vis kan nyde afslutningen på et par gode vandredage. Overnatning på dejlig B&B i Killin.

Dag 4 Killin - Stirling - Edinburgh/Glasgow

Offentlig bus fra Killin til Stirling og derfra videre til enten Glasgow eller Edinburgh for hjemrejse eller overnatning. Mod tillæg kan privat transfer til Stirling arrangeres.

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
4 dage / 3 nætter, der er mulighed for forlængelse

Pris
Fra kr. 4.350 pr. person v/2 personer + fly

Start/Slut
Turen starter i Stirling og slutter i Killin
Der er busforbindelse fra Killin til Stirling, hvorfra der er togforbindelse til Glasgow/Edinburgh.

Vi assisterer gerne med booking af flybilletter og eventuelle yderligere overnatninger.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.