HARZEN

EN VANDRETUR I HARZEN BYDER PÅ SMUK NATUR OG HYGGELIGE BYER OG EN VENLIG OG UDADVENDT BEFOLKNING!

Harzen er gode stier, smuk natur og hyggelige byer og en venlig og udadvendt befolkning – og så er det nemt rejemål for os danskere, da vi hurtigt kan smutte syd for grænsen.
Vil man gerne være klimavenlig eller ikke har egen bil, kan man let tage toget til Harzen.

Bagagen bliver selvfølgelig kørt fra hotel til hotel, så man blot kan nyde og vandre. Harzen er underkendt som rejsemål men har meget at byde på, specielt hvis man har mod på at prøve kræfter med at vandre Harzen på langs f.eks. af Harzer-Hexe-Stien.
Din vandretur i Harzen starter her.

VANDRING OG BLOKSBJERG (Harzen)

Denne Harzen tur er på 7 nætter med 6 dages vandring gennem det smukke Harzen. Vandreturen går gennem skov, hedelandskab, langs floder, søer og damme og 250 m høje granitklipper. Turens længde er 88 km, men man har god tid til at nyde omgivelserne og de små byer man kommer igennem, for dagsvandringen er blot mellem 11 – 18 km. Det er let vandring de fleste dage og kun en smule mere udfordrende på turen op ad Bloksbjerg og kan vandres af de fleste, både børn og voksne – også hunde kan medbringes. Vil man rejse klimavenligt, kan man sagtens tage toget fra Danmark til Osterode.
Klik på billedet og læs mere. 

HARZEN – VANDRING

Vi tilbyder en 4 dages vandretur på ca. 98 km fra den ene ende af Harzen til den anden. Finder man, at dagsmarcherne er for lange, kan vandringen nemt forkortes eller turen forlænges til 7 dage. Ruten starter  i Osterode  og slutter i Thale eller Quedlinburg. Der er tale om en vandring, der går gennem et smukt og afvekslende landskab. Undervejs sover man i hyggelige små byer på lokale hoteller, der er gode steder at spise for slet ikke at tale om, hvor lifligt en velbrygget tysk øl kan vederkvæge ganen. Man kan køre til Harzen  i egen bil.  Bilen sættes i Osterode. Man kan desuden tage toget fra Danmark til Osterode, hvor man overnatter første nat.
Klik på billedet og læs mere.