KAMELTUR I WADI RUM

Er du til en god vandretur, to dage på kamel gennem Wadi Rums magiske farvespil, overnatning under åben stjernefyldt himmel for til sidst at opleve Petra, så er denne tur det rigtige valg i Jordan. Kombiner eventuelt denne rejse med et af vores andre Jordan ( eller Syrien) tilbud.
Ring for yderligere information.

REJSEPLAN

Dag 1. Aqaba
Dag 2. Kamelsafari i Wadi Rum
Dag 3. Petra – Lille Petra – Petra – Aqaba

PRISEN INKLUDERER

 • Engelsktalende guide
 • Ttransport i Jordan i henhold til rejsebeskrivelsen
 • Overnatning på hotel i delt dobbeltværelse og i 2-mandstelt
 • Måltider i henhold til rejsebeskrivelsen
 • Kok og hjælper på trekkingturene
 • Campingudstyr (madrasser og telt)
 • Kamelsafari med en kamel pr. person.

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Drikkepenge til chauffører, guider og kameldrivere m.fl.
  • Sovepose

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 København – Amman

Afrejse fra København eller Billund med ankomst Amman. I bliver afhentet i lufthavnen og straks kørt til jeres hotel i Amman. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning: Palm Palace Hotel 3*.

Dag 2 Amman – Madaba – Mount Nebo – Dana – Lille Petra

Efter morgenmaden kører I til Madaba med tilnavnet ”mosaikbyen”. Her skal I se Madabakortet, der er det ældste kendte kort over Det Hellige Land. Kortet er udført i mosaik og ligger nu inde i en kirke, der er bygget for at bevare det for eftertiden. I skal videre til Mt Nebo, der siges at være Moses’ begravelsesplads, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over Det Døde Hav og Jordandalen. Herfra kører I sydpå på den østlige side af Det Døde Hav gennem Kerak, Dana Nationalpark og Shobak til Lille Petra, hvor I skal starte de følgende halvanden dags trekking i Petra-området.
Overnatning: Telt eller under åben himmel i Lille Petra. M/A

Dag 3 Trekking i Petra

I får tidlig morgenmad, så I kan starte på vores heldags trek i det spændende og imponerende Petra-område. Petra betyder klippe, og I skal vandre i og beundre nogle af de mest fantastiske klippeformationer og udhuggede monumenter, man kan forestille sig. For mere end 2000 år siden var der en meget livlig handel med krydderier, silke, myrra og røgelse mellem Kina og Indien i øst og Mellemøsten i vest. Lokalbefolkningen, der var nabatæere, har efterladt sig flere end 800 monumenter og boliger, der er udhuggede direkte i klipperne, og mange er med utroligt fine detaljer.
Det vides, at området har været beboet i mere end 10.000 år, men hovedværkerne er fra nabatæernes tid, dvs ca. 2.500 år gamle. I skal rundt i området startende i Lille Petra. Herfra vandrer I gennem Petra, og undervejs beundrer I nogle af de mange monumenter, I kommer forbi. I vandrer til slangemonumenet, der ligger på en lille bjergtop ca. 2 km syd for Petra, og her skal I overnatte. Efter frokost fortsætter vandreturen. I skal gå et par timer til toppen af Arons Bjerg – Jabal Haron – hvorfra der er en fantastisk udsigt. Når I har sundet jer lidt og fået en kop te, går I stejlt ned af bjerget og tilbage til campen, hvor I nu kan slappe af efter endnu en begivenhedsrig dag.
Overnatning: Telt eller under åben himmel ved slangemonumentet. M/A

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
3 dage/2 nætter, med start og slut i Aqaba

Pris
Fra Kr. 3525 pr. person i dbl. værelse

Rejseleder
Lokal engelsktalende guide

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.