GRUPPEREJSER

Vi har grupperejser både med og uden dansk rejseleder. Og vil du gerne bestige Kilimanjaro sammen med andre, har vi flere afgange i løbet af året som man kan tilmelde sig og hvor der i forvejen er andre deltagere.

Se vores planlagte afrejser herunder:

TRELANDE TUR TIL VESTAFRIKA

De tre vestafrikanske lande Burkina Faso, Togo og Ghana har flere ting til fælles – ikke mindst en spændende, autentisk kultur og en livsglad, imødekommende befolkning. (En erfaren dansker sagde engang: Vil du se uendelige dyreflokke, skal du tage til Østafrika; vil du møde mennesker, skal du tage til Vestafrika.)

DETALJERET REJSEPLAN

Grupperejser med dansk rejseleder

Destination
Madrid & Bilbao, Spanien

Afrejsedato
30. sept 2017

Antal dage
8 dage / 7 nætter

Ledige pladser
Ja

Pris
Kr. 9.945,-

Tilmelding
Caspar

Downlaod pdf

Grupperejser til Kilimanjaro - 2017

Oplyses snarest

Grupperejserne til Kilimanjaro
Her opererer vi med alt fra 2 personer til 10 -12 personer. Størrelsen kan varierer fra afgang til afgang. Turene bliver gennemført ved min. 2 personer, men der er en besparelse hvis man er 4 personer og derover. Turen kan variere lidt i pris, alt afhængig af om man skal have fly, safari eller badeferie inkluderet, så check prisen på den aktuelle afgang med os.

Informationsmøder
Vi lægger meget vægt på at informere på forhånd om, hvad rejserne indeholder, og hvordan de gennemføres, så vi får afstemt forventningerne til rejserne, inden vi rejser hjemmefra.

Kontakt os
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.