SYDAMERIKA

VI ARRANGERER REJSER TIL ECUADOR, PERU, ARGENTINA OG COLOMBIA

Har du specielle rejseønsker, vil vi gøre vores bedste for at skræddersy den rigtige løsning til dig.

ECUADOR & GALAPAGOS

Ecuador er et land fyldt med muligheder – lige fra et rigt dyreliv til de mest fantastiske landskaber. Trekking i Ecuador kan fx indebære gåtur i tågeskovene, rafting på de skummende floder eller et besøg i Quito.

En enestående oplevelse er Galapagos, hvor man kan komme tæt på enorme havskildpadder, snorkle i turkisblåt vand eller prøve vandring på vulkaner. Ecuador oplever du bedst med Trekking Bureauet, og vi har et spændende oplæg til en rejse, der går fra Ecuador over Galapagos Øerne til Machu Picchu i Peru.

PERU

Når man taler om Peru falder snakken ofte på Inkastien, som vel nok Sydamerikas mest populære trek.

Vi tilbyder flere rejsemuligheder, som bringer dig forbi alle de mest spændende steder i det sydlige Peru med mulighed for trekking på Inkastien.

Der er mange andre fantastiske steder i Peru ud over Inkastien. Derfor foreslår vi også turen går forbi bl.a. ”den hvide by”, Colca Canyon – en af verdens dybest kløfter, Lake Titicaca med de flydende sivøer, Cusco, Sacred Valley og naturligvis inka ruinbyen Machu Picchu.

ARGENTINA – ACONCAGUA

Vil du bestige Aconcagua – Amerikas højeste bjerg? Så har du chancen nu!
Sammen med et team af professionelle guider har du mulighed for at foretage denne enestående bestigning og vidunderlige oplevelse. Trekking når det er bedst!
Test dig selv i knap 7000 m højde!

AMAZONAS

23-dages spændende og “krævende” 3-lande ekspeditionslignende jungle tur:
En unik tur i Amazonas, Manu og Amarakeiri nationalparken, langt væk fra enhver form for turisme, i lille båd, på ladet af en lastbil og på klassiske træfragtskibe gennem Amazonas. Se eksotiske vilde dyr, bo i en af vores jords største regnskovsområder, deltag i mystiske shamanistiske ritualer, bo sammen med jungle landmænd, tage en dukkert i floder midt i junglen, besøge salsa, cumbia- og samba danse-barer og meget mere…

COLOMBIA

Colombia har meget at byde på. Andesbjergene, Amazonas junglen, Stillehavet, det Caribiske hav og meget, meget mere.

En rejse i Colombia vil overraske dig! Imponerende landskaber, kultur og selvfølgelig kaffen.
Nå ja, der er også de flotte postkortlignede strande ved det Caribiske hav.

Har du lyst til at trekke, så kan vi tilbyde dig en enestående trekkingtur til “The Lost City”.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.