TREKKING OG RUNDREJSE I COLOMBIA

17 dages rundrejse og trekking tur i det smukke Colombia.

På denne tur får du mulighed for at trekke til ” the lost city”, være på “safari” og du slutter af på vidunderlige Isla san Andre i det Caribiske hav.

Trekkingturen kan ikke anbefales til “begyndere”.

REJSEPLAN

Dag 1. Afrejse DK og ankomst til Bogotá
Dag 2. Fly til Yopal – Hato La Aurora
Dag 3 – 4. Colombiansk Safari – Hato La Aurora
Dag 5. Fly til Santa Marta – Finca La Jorara
Dag 6. Trekking Ciudad Perdida
Dag 7. Trekking Ciudad Perdida
Dag 8. Trekking Ciudad Perdida
Dag 9. Trekking Ciudad Perdida
Dag 10. Trekking Ciudad Perdida
Dag 11. Transfer til Cartagena
Dag 12 – 15. San Andres Island
Dag 16. Afrejse

PRISEN INKLUDERER

  • Internationale og nationale fly.
  • Alle transfers, entreer og udflugter som nævnt i rejseplanen.
  • Alle overnatninger som nævnt i rejseplanen.
  • 2 sprogede guider
  • Måltider som anført.

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Afrejse skatter
  • Mad og drikkevarer, som ikke er anført i rejseplanen.
  • Vaske service, telefonopringninger Personlige udgifter, drikkepenge og aktiviteter, der ikke er nævnt i planen.

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Afrejse DK og ankomst til Bogotá

Du vil blive afhentet i lufthavnen af ​​din tosprogede guide og vil blive bragt til dit centralt beliggende hotel i hovedstaden i Colombia. Bienvenido a Colombia!

Dag 2 Fly til Yopal - Hato La Aurora

Om morgenen vil du blive afhentet og bragt til den nationale lufthavn. Herfra vil du tage et fly til byen Yopal. I lufthavnen venter din chauffør, der vil tage dig til den 16.000 hektar store nationalpark Hato La Aurora i Casanare regionen. Parken består af et meget enestående økosystem , som byder på fantastisk fugle og dyreliv. Oplev et paradis af vilde dyr i dette land! M/A

Dag 3 - 4 Colombiansk Safari - Hato La Aurora

Disse dage vil du udforske den fantastiske flora og fauna i Hato – La Aurora . Her kan du finde mange arter af fugle, capybaras , kaimaner , leguaner, havørne, dyr, jaguarer i midten af ​​savanne , skove, søer og vandløb. Du har mulighed for at gøre denne safari med hest , 4×4 køretøj eller en kombination af begge dele! Uanset hvad du vælger vil denne ” colombianske Safari ” med sin naturlige skønhed efterlade dig målløs !
Oplev skønheden i denne region ved at tage en tur i kano langs floden Ariporo og dens åer. En unik oplevelse under dit ophold i Colombia. M/F/A

Dag 5 Fly til Santa Marta - Finca La Jorara

I dag vil du blive bragt til lufthavnen, hvor du først tager et fly til Bogotá og derefter til Santa Marta . Her vil du blive bragt til Finca La Jorara, hvor du bo natten før starter Trekking til Lost City i morgen. M

Dag 6 Trekking Ciudad Perdida

På den første dag vil vi hente dig på dit hotel og efter 2 1 /2 times kørsel kommer vi til den lille natur by Mamey . Efter at have spist frokost , starter vi på vores vandretur og det tager ca. 3 timer at nå vores første soveplads. Den samlede stigning på den første dag er omkring 520 meter med regelmæssige snack pauser og et solidt måltid i stearinlysets skær , når du har nået din destination.

Dag 7 Trekking Ciudad Perdida

Den anden dag er en vandretur på 4 timer til vores næste overnatnings område og vi passerer en landsby med indfødte indianere. Ankommer vi til vores destination tidligt, vil vi have masser af tid til at slappe af og komme i kontakt med de andre vandrere eller tage en svømmetur i den nærliggende flod , læse en bog eller blot dagdrømme.

Dag 8 Trekking Ciudad Perdida

Dette er en af ​​de mest udfordrende trekking dage idet vi passerer Buritaca floden ca 9 gange. Efter 4 1/2 timers vandring når vi frem til tredje lejr , hvor vi vil tilbringe natten.

Dag 9 Trekking Ciudad Perdida

Vi starter tidligt om morgenen og klatrer ca. 660 meter højere end i starten. Det sidste stykke til Ciudad Perdida vil være et skridt ad gangen mens vi klatrer op ad de 1200 akavet udformede trin. På toppen har vi storslået udsigt over den tætte jungle og forrevne terræn , hvilket gør dette øjeblik endnu mere specielt. Udforsk Lost City i omkring 3 1/2 timer hvorefter vil vi gå tilbage til lejren, hvor vi tilbragte den anden nat.

Dag 10 Trekking Ciudad Perdida

Efter de 5 dages trek vi vil være på vej hjem tilbage til den lille by Mamey og derefter videre til Santa Marta eller Taganga . (5 timer af til fods)

Teyuna er et helligt sted for indfødte folk , og du skal huske at respektere fortiden og skikke i byen : Respekter privatlivets fred for landmænd og indianere , ikke gå ind i deres huse eller tage billeder af dem uden spørge dem først.
Tag i betragtning, at det er en regnfuld , fugtigt og tempereret zone med nætter mellem 16 ° og 22 °.
Venligst kun medbring de væsentlige ting , vægten af ​​din rygsæk er en vigtig faktor for din komfort.
Bring al skrald tilbage til Santa Marta, da parken ikke har renovationsordning.
Pas på og respekter alt du finder, ikke beskadige de naturlige og kulturelle goder .
Inde i parken er der intet signal til mobiltelefoner , så lad din familie og venner vide, at du først kan kontaktes , når du kommer tilbage til Santa Marta .
Følg guidens anbefaling.

Dag 11 Transfer til Cartagena

I dag vil du blive bragt til Cartagena , hvor du vil bo natten før afrejsen til den smukke ø San Andres.

Dag 12 - 15 San Andres Island

I dag vil du blive bragt til lufthavnen i Cartagena for at fange dit fly til San Andres . Her vil du bo følgende 4 nætter.
San Andrés og Providencia består af 2 grupper af øer og 8 forskellige koraller rev . De liggeer omkring 775 kilometer nordvest for Colombia. Disse er de største øer i Colombia , og de har en interessant kolonihistorie . Hovedstaden er San Andrés . Oplev den mangfoldige og rige kultur i fødevarer og livsstil. Sproget i den lokale befolkning er en blanding af engelsk, spansk og afrikansk men de taler også engelsk . Bliv en del af denne verden med de smukke strande eller deltag i en af ​​de mange aktiviteter, de tilbyder.

Dag 16 Afrejse

I dag er det tid til at sige farvel til den smukke ø San Andres som helt sikkert har fortryllet dig med det blå vand, hvide strande og venlige mennesker.
Du vil flyve tilbage til hovedstaden i Colombia , og herfra videre hjem med en masse nye indtryk og oplevelser , der vil vare hele livet. M

Dag 17 Ankomst DK

Ankomst DK

Afrejse
Efter eget valg

Hjemrejse
Efter eget valg

Antal dage
17

Pris

Fra kr. 30.800,- pr.pers i delt dobb. vær

Rejseleder

Lokale engelsktalende guider

Tillæg for enkelt værelse. Ring om pris.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.