ECUADOR & GALAPAGOS

Ecuador er et land fyldt med muligheder – lige fra et rigt dyreliv til de mest fantastiske landskaber. Trekking i Ecuador kan fx indebære gåtur i tågeskovene, rafting på de skummende floder eller et besøg i Quito.

En enestående oplevelse er Galapagos, hvor man kan komme tæt på enorme havskildpadder, snorkle i turkisblåt vand eller prøve vandring på vulkaner. Ecuador oplever du bedst med Trekking Bureauet, og vi har et spændende oplæg til en rejse, der går fra Ecuador over Galapagos Øerne til Machu Picchu i Peru.

Rejseoplægget kan efter ønske kombineres med andre af vores ture.

GALAPAGOS & ECUADOR – TREKKING

Vil du have et fuldt spektrum af oplevelser? De unikke Galapagos Øer og det imponerende Machu Picchu fuldender din rejse rundt i Ecuador og Peru. Vores tur strækker sig over 16 dage, og der er engelsktalende guider.
Du kommer til at bo på førsteklasses hoteller på Galapagos, og resten af turen på 3-stjernede hoteller.

Vi har frie rammer, så hotellerne kan naturligvis op- eller nedgraderes efter dine ønsker, ligesom selve turen kan forlænges og kombineres med andre ture.

ECUADOR, AMAZONAS & GALAPAGOS

22 uforglemmelige dage, hvor du får oplevet det bedste af Ecuador. Du besøger Amazonas jungle, trekker på vulkaner og hiker og trekker på vidunderskønne Galapagos og meget mere.

GALAPAGOS & PERU, TREKKING MM

Det bedste af det bedste: Galapagos og Peru. 16 utrolige dage i den flotteste natur og smuk kultur.

I har chancen for at opleve kondoren i sit rette element, opleve smukke Galapagos og besøge Macchu Picchu.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.