SKYLODGE & ZIPLINES

Har du nogensinde drømt om at sove i en kondors rede?
Her er den næstbedste: Sov i skylodge, som er en gennemsigtig luksuskapsel, der hænger fra toppen af ​​et bjerg i den hellige dal i Peru! Og eventyret fortsætter når du skal ned igen – via ziplines.

“Det var en sindsyg fed og også grænseoverskridende oplevelse (og vi var høje af det bagefter). Det var så smukt og samtidigt udfordrende – på den fede måde”, udtaler 2 af vores kunder, som valgte at sove lidt tættere på himlen.

REJSEPLAN

Dag 1. Via Ferrata og ankomst
Dag 2.Afgang & Zip-lines

PRISEN INKLUDERER

  • Lokale engelsktalende guider
  • Transfer til/fra hotel i Cusco eller  den Hellige Dal
  • Middag med en flaske vin
  • Udstyr: Sele, hjelm og handsker
  • Snack på toppen ( frugt & chokolade)
  • Morgenmad
  • Delt værelse – op til person i hver pod

PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Personlige udgifter
  • Drikkepenge til guider og kokke

DETALJERET REJSEPLAN

Forklaring: M=Morgenmad, F =Frokost, A=Aftensmad

Dag 1 Via Ferrata og ankomst

Du bliver hentet omkring 14 på dit hotel i Cusco eller i den hellige dal af en engelsktalende chauffør . Efter en kørsel på ca 1,5 timer når du til Pachar, hvor du vil få en sikkerheds orientering og blive instrueret om, hvordan du bruger det udstyr, du får. For at nå frem til din bolig skal du klatre 400 meter fra Via Ferrata; Ved slutningen af ​​klatringen ankommer du til Skylodge Suite og vil blive modtaget med en varm drik. Senere vil din guide lære dig, hvordan du bruger lodgen, før du får serveret et gourmetmiddag og en flaske vin. Du vil sove i et helt transparent hængende soveværelse, der giver dig mulighed for at sætte pris på den imponerende udsigt over den magiske og mystiske hellige dal.  /A

Dag 2 Afgang & Zip-lines

Om morgenen vil du sætte pris på solopgangen fra din suite og derefter får du en lækker morgenmad mens du kigger ud over den hellige dal (Du kan sidde i kapslen eller på taget). Dette eventyr afsluttes med at du bruger zip-linen ned ad bjerget. Når alle når bunden af ​​bjerget, vil du blive kørt tilbage til dit hotel i Cusco eller Sacred Valley. /MVigtig information

– Brug behageligt tøj (bukser, ikke shorts), vandresko eller løbesko, en termisk jakke til at bære under en dunjakke og varmt (termisk) tøj. Koldeste måneder er fra juni til august. Medbring dine personlige hygiejneartikler; Skylodge har ikke bad.

– Medbring en lille og let taske; Resten af din bagage kan opbevares på dit hotel eller på Skylodge-kontoret i Urubamba.

– Medbring mindst 1 liter vand. Du skal medbringe en tom flaske, og Skylodge-teamet vil genopfylde det ved starten og slutningen af aktiviteten. Miljøvenlig indstilling: Venligst genbrug flasker; Skylodge giver vandet – du medbringer flasken.

– Skylodge består af tre eksklusive kapsel suiter med en samlet kapacitet på 8 personer. Hvis du rejser alene eller i en gruppe under 4 personer, skal du muligvis dele kapslen med andre personer fra din internationale gruppe.

– De vertikalt hængende gennemsigtige kapsel suiter er placeret på toppen af et 1.200 ft højt ( ca. 375 m) bjerg med en 300 graders udsigt over den majestætiske Hellige dal. De er håndlavet af aluminium og vejrbestandigt polycarbonat og hver suite leveres komplet med fire senge, spiseplads og eget badeværelse.

– Mål 7,32 m i længden og 2,14 m højde og bredde. Kapsel suiterne består af seks vinduer og fire ventilationskanaler, der sikrer en behagelig atmosfære.

– Sikkerheden er sikret ved at have udgangsportalen placeret i den øverste del af kapslen.

– Designet og funktionerne i hver suite giver gæsterne en førsteklasses service og komplet komfort. Det alternative belysningssystem består af fire indvendige lamper og et læselampe, der alle drives af solpaneler, der opbevarer energi i batterier.

– Hver suite har eget badeværelse adskilt fra soveværelset med en isoleret væg. Indenfor er der et tørt økologisk toilet og en vask, hvor du stadig kan nyde den smukke udsigt gennem kuplen. Kuplen har også gardiner til privatlivets fred – skulle der være nysgerrige blikke fra en forbipasserende kondor. Fine kvalitetsmadrasser, bomuldslagen, dun pude og dyner dr sikrer en varm og behagelig nat små 400 meter fra jorden.

Afrejse Efter eget valg
Hjemrejse Efter eget valg
Antal dage  2 dage / 1 nat

Pris
Fra Kr. 3775- pr. person
Rejseleder Lokale engelsktalende guider

Skylodge i Peru
Ziplines ned fra skylodge
Skylodge
ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.