Om Trekkingbureauet

Et danskejet adventure rejsebureau, stiftet i 1995 med ekspertise i aktive rejser

HVEM DELTAGER I VORES REJSER?

Vi har to typer af rejser, en til de meget aktive og en til de, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder. Det er dog klart, at på de mere strabadserende rejser kræves der mere af fysikken. Men lad os tage en snak og finde en rejse, der passer til dig og til de krav, du stiller til din næste rejse.

HVORFOR ER VI BILLIGERE?

Vi har valgt kun at have vores programmer på Internettet for at spare omkostninger. Ligeledes annoncerer vi begrænset og holder hermed vores udgifter nede.

INDKVARTERING

Her spænder vi meget vidt fra nogle af verdens bedste hoteller til afrikanske hoteller med en meget lokal standard. Men hoteller er altid valgt med omtanke og ud fra selve rejsens tema. Sover vi i telt, gør vi hvad vi kan, for at du vågner med en smuk udsigt om morgenen.

INFORMATIONSMØDER

Vi afholder ofte informationsmøde hvor vi fortæller om vores destinatoner og rejser. Skal du på vandring, bestigning af Kilimanjaro eller Mt. Kenya kan vi hjælpe dig med at vælge det rette udstyr til rejsen.

VACCINATIONER

Vi henviser til vaccination.dk eller til Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du som kunde i Trekking Bureauet opnår 10% rabat.

FORSIKRINGER

Vi kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

MILJØPOLITIK

Vi samarbejder med lokale samarbejdspartnere så lang som muligt. Vi prøver at lægge vore penge lokalt.
Vi gør meget ud af, at vores rejsende lærer om de lokale kulturer. Vi arrangerer ikke “turist” danseshows med lokale, uden at initiativet stammer fra de lokale selv. Vi samarbejder lokalt kun med folk, der har samme holdning til ansvarlig turisme som os selv.
Vi fortæller vores rejsende, at de bør fotografere og videofilme med omtanke og altid med respekt for dem, de vil fotografere.
Alle vore rejseledere og guider er veluddannede og meget vidende på deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guides.
Vi prøver at fremme respekten for lokale befolkninger og deres miljø. Vore rejseledere og guider er bindeledet til de lokale kulturer, og deres lokalkendskab vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser.
Vi har aldrig mere en 15 deltagere på vores rejser, oftest er der 10 til 12 deltagere. Det giver en rigtig god gruppedynamik, og gruppen “fylder” ikke for meget, når lokale landsbyer besøges. Vi prøver så vidt muligt at tage hensyn til miljøet både på rejserne og på kontoret.

SIKKERHED FOR DINE PENGE

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.