LIDT OM OS

Trekking Bureauet- et dansk ejet adventure rejsebureau, stiftet i 1995 og hjemmehørende i Roskilde..

CASPAR

Caspar er magister i antropologi med speciale i Nepal. Han har trekket små 6.000 kilometer i Himalaya og er temmelig god at tage på trek med. De sidste 9 år har han arbejdet koncentreret med at planlægge og gennemføre kurser for læger om traditionel medicin og andre måder at forstå sygdom og helbredelse på. Caspar har sidst været på trek i Tyrkiet, Kina, Tanzania og Mongoliet. Caspar har endvidere stor erfaring med rejser i Indien, Nepal, New Zealand, Burkina Faso, Thailand, Borneo, Syrien, Jordan, har været på toppen af Kilimanjaro og er lige kommet hjem fra toppen af Mt. Kenya.
Vil man læse om at rejse med børn, er hans bog om At rejse med børn stadig et standardværk. Der er også mange, der har haft stor glæde af at læse Sneen falder blidt over middelalderen, eller Ama Dablam – en bestigning af verdens smukkeste bjerg, som begge er bøger han er medforfatter på. Caspar sidder til dagligt på kontoret, når han ikke er på spændende og udfordrende trekkingture ude i den store verden.

MICHAEL

Har mere end 25 års erfaring fra rejsebranchen med ansættelser i både flyselskaber og rejsebureauer. Michael har i 2007 uddannet sig til folkeskolelærer og har siden 2002 været tilknyttet Trekking Bureauet på halvtids basis sideløbende med sin lærergerning. Michael har stor erfaring med rejser i Østafrika, hvor han bl.a. har besteget Kilimanjaro, besøgt bjerggorillaer i Uganda og været på utallige safaris i Kenya, Tanzania og Uganda. Michael har også stor rejseerfaring med Skotland, Det sydlige Afrika, Indien, Thailand, New Zealand, og senest Sri Lanka. De fleste af disse rejsemål er besøgt med hans kone og 3 børn – bl.a. på teltsafari i Tanzania – så kunder der ønsker familierejser med børn er i trygge hænder hos Michael.

LONE

Lone er det sidste nye skud på stammen hos Trekking Bureauet.
Lone elsker at rejse og har rejst meget i dele af Sydamerika og har derved tabt sit hjerte til kulturen og den imødekommenhed befolkningen udviser. Naturen i Guatemala, Peru og Bolivia har taget hende med storm.

Lone har desuden rejst meget det sydlige Europa samt i USA, hvor hun har besøgt mere en 20 stater.
I dag er Lone tilknyttet Trekking Bureauet på deltid, og skal du til USA eller Sydamerika, er det Lone du skal tale med.

PIA

Pia er netop hjemvendt efter mere end 8 år i Tanzania hvor hun har været med til ifm. udviklingsprojketet Tukae at etablere og drive et kvindeværksted og en camp – Emau Hill Forest Camp – i de smukke Usambara bjerge i det nordøstlige Tanzania. Pia har, bortset fra en afstikker til filmbranchen i nogle år, beskæftiget sig med Afrika og rejsebranchen samt incentive rejser i mere end 20 år. Pia har besteget Kilimanjaro et par gange, arbejdet for det Kenyanske luftfartsselskab, gennemrejst store dele af Kenya og Tanzania og og har besøgt og dykket ved både Mauritius, Seychellerne og Madagascar. Det er også blevet til mange besøg i Sydafrika og River Rafting på Zambezifloden i Zimbabwe. Pia er vild med ørkenen i Namibia og markederne og bjergene i Marokko, men også maden og kulturen i Italien og det pulserende liv i New York (Pia har boet og gået i skole USA).Børnene har været med i bagagen og livet leves stadigvæk helst med udsigt til den næste rejse.

ERIK

Erik er cand. merc. og har altid været meget glad for at rejse. Han har set det meste af verden og har på det seneste rejst i Mellemøsten, hvis kultur og natur han finder dybt fascinerende. Det er ham, man også skal tale med, hvis man vil på gorilla trek i Uganda eller bestige Kilimanjaro i Tanzania eller Aconcagua i Argentina. I 2006 var han således på toppen af Kilimanjaro to gange og dermed 6 gange i alt. Han har været på trek i Kina, Tibet, Jordan, Nepal, Kashmir, Peru, Argentina, Venezuela og Brasilien for blot at nævne nogle. Han er næsten mere ude end hjemme og er rigtig god at spørge om vej.

HVEM DELTAGER I VORES REJSER?

Vi har to typer af rejser, en til de meget aktive og en til de, der vil have en ferie med indhold uden at skulle bestige bjerge eller kæmpe sig gennem uvejsomme jungleområder. Det er dog klart, at på de mere strabadserende rejser kræves der mere af fysikken. Men lad os tage en snak og finde en rejse, der passer til dig og til de krav, du stiller til din næste rejse.

HVORFOR ER VI BILLIGERE?

Vi har valgt kun at have vores programmer på Internettet for at spare omkostninger. Ligeledes annoncerer vi begrænset og holder hermed vores udgifter nede.

INDKVARTERING

Her spænder vi meget vidt fra nogle af verdens bedste hoteller til afrikanske hoteller med en meget lokal standard. Men hoteller er altid valgt med omtanke og ud fra selve rejsens tema. Sover vi i telt, gør vi hvad vi kan, for at du vågner med en smuk udsigt om morgenen.

INFORMATIONSMØDER

Vi afholder ofte informationsmøde hvor vi fortæller om vores destinatoner og rejser. Skal du på vandring, bestigning af Kilimanjaro eller Mt. Kenya kan vi hjælpe dig med at vælge det rette udstyr til rejsen.

VACCINATIONER

Vi henviser til vaccination.dk eller til Danske Lægers Vaccinations Service, hvor du som kunde i Trekking Bureauet opnår 10% rabat.

FORSIKRINGER

Vi kan være behjælpelig med at tegne rejse- og afbestillingsforsikringer.

MILJØPOLITIK

Vi samarbejder med lokale samarbejdspartnere så lang som muligt. Vi prøver at lægge vore penge lokalt.
Vi gør meget ud af, at vores rejsende lærer om de lokale kulturer. Vi arrangerer ikke “turist” danseshows med lokale, uden at initiativet stammer fra de lokale selv. Vi samarbejder lokalt kun med folk, der har samme holdning til ansvarlig turisme som os selv.
Vi fortæller vores rejsende, at de bør fotografere og videofilme med omtanke og altid med respekt for dem, de vil fotografere.
Alle vore rejseledere og guider er veluddannede og meget vidende på deres felt. Det gælder både de danske og de lokale guides.
Vi prøver at fremme respekten for lokale befolkninger og deres miljø. Vore rejseledere og guider er bindeledet til de lokale kulturer, og deres lokalkendskab vil gøre, at du føler dig godt tilpas på vores rejser.
Vi har aldrig mere en 15 deltagere på vores rejser, oftest er der 10 til 12 deltagere. Det giver en rigtig god gruppedynamik, og gruppen “fylder” ikke for meget, når lokale landsbyer besøges. Vi prøver så vidt muligt at tage hensyn til miljøet både på rejserne og på kontoret.

SIKKERHED FOR DINE PENGE

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.

ePay / Payment Solutions SIKKER BETALING
ePay / Payment Solutions er PCI-certificeret af VISA / Mastercard, og al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse.